گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1398/02/29 - 10:51
كد :5

سوپ جو با سس سفید

سوپ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که انواع مختلفی دارد و طرفداران زیادی نیز دارد.

2 پیمانه بلغور جو را با مقدار مناسبی آب جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. 2 عدد هویج متوسط را پوست گرفته و درشت رنده کنید. آن را به همراه 1 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. وقتی مواد پختند، سس سفید را آماده کنید. 3 قاشق سوپخوری آرد را با کمی شیر حل کنید. حدود 1 پیمانه شیر به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد. دائم هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. 25 گرم کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه  و خوب مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آبلیمو سرو کنید.

نکته: به جای بلغور جو از پرک آن هم می‌توانید استفاده کنید که سرعت کار بیشتر می‌شود.