گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1400/07/10 - 10:43
كد :15

طرز تهیه شامی لپه

شامی لپه یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ماده آن لپه است. اصالت این شامی خوشمزه متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد و از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شامی لپه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شامی لپه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

شامی لپه

شامی لپه یک شامی ترد و بسیار خوشمزه که طبخ آن نیز بسیار آسان است از مواد زیر تشکیل می‌شود:

طرز تهیه شامی لپه

مواد اولیه شامی لپه

  • لپه 150 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  •  گوشت چرخ کرده 300 گرم
  •  جعفری و تره و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شامی لپه 

ابتدا لپه‌های پخته شده را با گوشتکوب له می‌کنیم. سپس پیاز را ریز رنده می‌کنیم و آب آن را می‌گیریم و به همراه گوشت چرخ کرده به لپه‌ها اضافه می‌کنیم. بعد سیب زمینی پخته و تره و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس کمی از مخلوط برداشته و درون روغن سرخ می کنیم. می توانید برای بهتر سرخ شدن و ترد‌تر شدن این شامی، وسط مخلوط را به صورت دایره‌ای در بیاورید و آن را درون تابه سرخ کنید. در نهایت با خیارشور و گوجه فرنگی این شامی لپه خوشمزه را میل کنید.

فروش لپه