گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1400/07/10 - 10:35
كد :14

طرز تهیه همبرگر عدس

همبرگرهای گیاهی را می توان با لوبیا ، برنج ، سویا ، قارچ و هر ماده دیگری که بتوان آن را به شکل همبرگر درآورد درست کرد. شما می توانید این همبرگر های سالم و خوشمزه را کبابی کنید یا آنها را سرخ کنید. بعضی از افراد ترجیح می دهند طعم همبرگر سبزیجات خود را به طعم همبرگر گوشتی نزدیک کنند ، در حالی که برخی دیگر طعم حبوبات و سبزیجات تازه را بخاطر خصوصیات منحصر به فردشان ترجیح می دهند.

 همبرگر عدس

برگر عدس یک غذای خوشمزه و لذیذ است که هم کودکان و هم بزرگسالان از آن استقبال می کنند. برای تهیه این برگر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

 

همبرگر عدس

مواد لازم برای طبخ همبرگر عدس

  •     عدس یک پیمانه
  •     پیاز یک عدد
  •     سیب زمینی 2 عدد
  •     سیر یک حبه
  •     پودر زیره یک قاشق
  •     گشنیز یک قاشق
  •     نعناع تازه 2 قاشق
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     پنیر فتا نصف پیمانه
  •     آرد سوخاری
  •     گوجه فرنگی نصف پیمانه
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه همبرگر عدس

  پیاز را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید سپس سیر و زیره را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کمی پیاز را تفت دادید، عدس و سیب زمینی پخته و پنیر فتا را به مواد تابه اضافه کنید. تمام مواد داخل تابه را به شکل پوره در بیاروید. سپس تابه را از حرارت بردارید و گوجه فرنگی‌های خرد شده، گشنیز و نعناع خرد شده به همراه نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید. از مواد به اندازه یک برگر بردارید و آن را داخل تخم مرغ بزنید و سپس آن را در آرد سوخاری قرار دهید. سپس برگرها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد آن‌ها را در تابه سرخ کنید. همبرگر عدس برای کسانی که علاقه به استفاده از گوشت ندارند بسیار مناسب است و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد. می‌توانید این همبرگر را مانند تمامی همبرگرها با کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و در صورت دلخواه یک پنیر ورقه‌ای در داخل نان همبرگر قرار دهید و میل کنید.
 

فروش عدس