گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1398/02/29 - 10:50
كد :4

سوپ دال عدس

سوپ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که انواع مختلفی دارد و طرفداران زیادی نیز دارد.

قابلمه مناسبي آماده كنيد، كره را در آن بريزيد و روی شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس به نوبت 1 عددپيازخرد شده ،3 ساقه كرفس خرد شده، 2 عدد هويج خرد شده و 4 حبه سيرخرد شده را به 2 قاشق سوپ خوری كره اضافه كنيد و تفت دهيد. تفت دادن سبزيجات را تا زماني ادامه دهيد كه نرم شوند. 2 عدد قرص‌ عصاره را هم در آب‌جوش حل كنيد و كناری بگذاريد. ادويه ها شامل 1 قاشق چایخوری زيره، نوک قاشق چای خوری  فلفل، کمی پودر گشنيز و كاري را به سبزيجات تفت داده شده اضافه كنيد و هم بزنيد و چند دقيقه هم حرارت دهيد تا سبزيجات طعم دار شود. 500 گرم گوجه فرنگی خرد شده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه كنيد.

 

حالا فقط نوبت به پختن دال عدس مي‌رسد.2 پیمانه دال عدس را به بقيه مواد بيفزاييد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا عدس‌ پخته و جا بيفتد. اگر بافت سوپ را به صورت يكنواخت دوست داريد، بعد از اينكه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را كناری بگذاريد تا از حرارت بيفتد، سپس در دستگاه غذاساز يا مخلوط كن بريزيد تا سوپ بافتی صاف و يكنواخت پيدا كند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانيد و حرارت دهيد. در پايان سوپ را در كاسه بريزيد و روی آن را با مقداری گندم بوداده، خامه و پيازچه تزئين كنيد.

سوپ دال عدس