گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/03/25 - 13:58
كد :60

فرآیند صادرات برنج ایرانی

انتخاب بازار هدف و تهیه اسناد حمل بخشی از فعالیتهای اصلی در حوزه صادرات می باشد.

محصول برنج با کد تعرفه  (HS Code) به شماره ۱۰۰۶ در گمرک جهانی شناخته می شود. برنج از جمله غلات پرمصرف در جهان به حساب می آید که تقریبا یک دوم جمعیت جهان برنامه ی غذاییشان به این محصول وابسته است و هند بزرگترین صادرکننده برنج در جهان است. این کشور در بازار جهانی حدود  ۲۸ درصدی سهم  دارد. و تایلند با سهم  ۲۱ درصد در رتبه ی بعدی قرار دارد. 

بیشتر بخوانید:  کارخانه شالیکوبی برنج مزرا ،تولیدکننده برتر استان گیلان می باشد . شالیکوبی برنج مزرا مفتخر است که با قابلیت  انواع برنج مرغوب ایرانی همانند برنج هاشمی طارم فجر و شیرودی مزرا  با قیمت مناسب و تنوع بسته بندی در حال همکاری و تامین سفارشات شرکت ها و سازمان و همچنین توزیع در استانهای کشور می باشد.


در خاورمیانه کشورهای عراق، امارات، عمان، ترکیه، یمن، سوریه، قطر، کویت و عربستان دارای پتانسیل صادراتی بالایی برای برنج می باشند. افغانستان نیز در جنوب آسیا مقصد صادراتی مناسبی محسوب می شود.و البته بهترین و پرطرفدارترین نوع برنج برای صادرات از محصول طارم باید یاد کرد. از گونه های ایرانی برنج میتوان به طارم ، چرام ، دابو ، صدری(انواع دم سیاه ، دم زرد ، دم سرخ) ، بینام ، علی کاظمی و.. اشاره نمود.

فرآیند صادرات برنج ایرانی

استخدام فروشنده تلفنی خانم در تهران برای فروش مواد غذائی به سازمان ها و ارگان ها 

1-    انتخاب بازار هدف: پیش از هر چیزی باید بدانید مقصد شما، کدام کشور است
2-    ارسال پیش فاکتور (پروفرما)  برای محصول صادراتی: اگر از مرحله ی اول عبور کردید و بازار هدف خود را تشخیص دادید، وقت صدور پیش‌فاکتور برای بازار مقصد است. شما با صدور پیش‌فاکتور، اعلام آمادگی جهت رفع نیاز بازار کشور مقصد می‌کنید.
3-    مشخص کردن کیفیت و نحوه صادرات: شما پس از موافقت بازار مقصد، اقدام به هماهنگی مواردی همچون نحوه بسته بندی و کیفیت محصول صادراتی بر طبق پروتکل‌های صادراتی می‌کنید.

بیشتر بخوانید:  کارخانه شالیکوبی برنج مزرا ،تولیدکننده برتر استان گیلان می باشد . شالیکوبی برنج مزرا مفتخر است که با قابلیت  انواع برنج مرغوب ایرانی همانند برنج هاشمی طارم فجر و شیرودی مزرا  با قیمت مناسب و تنوع بسته بندی در حال همکاری و تامین سفارشات شرکت ها و سازمان و همچنین توزیع در استانهای کشور می باشد.

4-    تعیین ارزش گمرکی: در این مرحله شما اقدام به بررسی و جمع زدن تمام هزینه‌هایی می‌کنید که برای رسیدن کالا به اولین دفتر کمرگی انجام داده‌اید. از هزینه ی خرید و بسته بندی کالا، تا باربری و موارد از این دست. سپس شما اقدام به اظهار کالا به گمرک، عقد قرار دارد جا به جایی و بیمه، گواهی بازرسی کالا، دریافت رسید فاکتور و گواهی ارسال کالا می‌کنید.

استخدام فروشنده حضوری در تهران برای فروش محصولات غذائی به سازمان ها و ارگان ها 

5-    گرفتن مجوز صادرات: شما برای صادرات برنج ایرانی نیاز به گرفتن مجوز از سازمان جهاد و وزرات کشاوری، وزرات صنعت و معدن و تجارت دارید.

6-    ارسال کالا: شما در این مرحله بر طبق روشی که با وارد‌کننده ی برنج هماهنگ کردید، اقدام به فرستادن آن می‌کنید.